مواد لازم 

سيب زميني 4 400 گرم
تن ماهي يك 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زردة تخم مرغ 1 عدد
پيازچة تازه 15 ساقه 
ريحان خردشده 2 قاشق سوپخوری
سير  1 حبه
فلفل دلمه‌اي قرمز نگيني خرد شده
ماست 1 قاشق سوپخوری
آب ليمو  1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
آرد يا پودر سوخاري
روغن براي سرخ كردن 

طرز تهيه

سيب زمينی ها را بپزيد. و درظرفي رنده كنيد ،نبايد به صورت پوره نرم شود.برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر نمایید تا خنک شود سپس آنرا رنده نمایید.

 روغن تن ماهي را كاملاً بگيريد و گوشت آن را باچنگال له كنيد. تن ماهی را به سيب زمينی اضافه كنيد.همة سبزيجات شامل پيازچة خردشده ، ريحان خرد شده و فلفل دلمه اي قرمز نگيني خرد شده را به مخلوط سيب زميني و تن ماهی بيفزاييد.

يك عدد تخم مرغ كامل و يك عدد زرده را همراه ماست، آب ليمو، سير له شده، نمك و فلفل به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنيد و با چنگال مخلوط را هم بزنيد تا مواد يكدست شود.

از مواد به اندازة يك گلوله کوچک برداريد و با دست  آن را پهن کنيد به طوري كه شكل دايره اي به ضخامت 2 سانتيمتر بگيرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد يا پودر سوخاري بپوشانيد و در روغن سرخ كنيد.

با تشکر از خانم امینی نژاد بابت ارسال دستور شامی تن ماهی 

شامی ها و کوفته ها