مواد لازم

پنیر خامه ای نرم شده 2 قاشق غذاخوری

سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری

نان لواش نرم 2 تکه ( به طول 20 سانتیمتر)

هویج ریز رنده شده 1 فنجان

پیازچه ریز خرد شده 2 عدد

سینه مرغ پخته و خرد شده 150 گرم 

رولت لقمه ای

رولت لقمه ای

طرز تهیه

در کاسه ای پنیر خامه ای و سس فرانسوی را خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد آن را به صورت یکنواخت بر روی سطح نان ها می ریزیم.
حالا مرغ و هویج و پیازچه های ریز شده را روی سطح نان ها اضافه می کنیم. بعد نان ها را مانند رولت می پیچیم. رولت های نان را درون فویل پیچیده و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.
بعد از این مدت رولت ها را از فویل خارج کرده و آن را برش می زنیم و سرو می کنیم.

 غذای کودکان