مواد لازم

گوشت گوسفند 400 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
بامیه 400 گرم
گوجه رنده شده 3 عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه
رب گوجه 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

 گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها

1 .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

2 . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.

انواع آبگوشت