آش تاک
مواد لازم
برنج خيسكرده يک پيمانه
لپه نصف پيمانه
برگ مو 250 گرم
سبزي آش در صورت تمايل 100 گرم
لوبياچيتی پخته شده نصف پيمانه
پیاز داغ به اندازه دلخواه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه
لپه را نیم پخت نمایید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذاريد تا برنج خوب بپزد و لعاب بياندازد، سپس برگ مو خرد شده و سبزی آش را به همراه لوبيا چيتی به مواد اضافه نمایید و بگذارید تا آش جا بيافتد در آخر پياز داغ به آش اضافه كرده و روي آش را با نعنا داغ تزئين كنيد.
نكته: اگر فقط برگ مو را به تنهايي مصرف كنيد و از ژیاز داغ و سبزی آش استفاده نکنید، آش شما ترش خواهد شد.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.