مواد لازم

زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 1/4 پیمانه
گردو (خرد شده ) 1/2 و1 پیمانه
پودر پسته (برای تزئین ) به میزان لازم

پفک گردوئی

پفک گردوئی

طرز تهيه

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود . پودر قند را با زرده های تخم مرغ و وانیل مخلوط نموده خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . گردوی خرد شده را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید . مایه نباید بعد از اضافه شدن گردو شل باشد . در غیر این صورت مقداری گردو اضافه نمائید . سینی را چرب نموده و با قاشق از مایه گلوله های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار دهید . بعد از سرد شدن شیرینی را از سینی جدا نموده و در ظرف در بسته ای نگهداری نمائید .

شیرینی های خشک