کوفته هویج فرنگی
مواد لازم
برای ۴ تا ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
▪ هویج فرنگی: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
▪ روغن مایع: به مقدار لازم
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس کوفته
▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی بزرگ رنده شده: ۴ عدد
▪ سرکه: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نعنا خشک: یک قاشق سوپ خوری
▪ آب: ۱ لیوان
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
- گوشت چرخ کرده، هویج فرنگی، پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی به وجود آید.
- از مواد به اندازه ی یک گرودی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم.
- در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم.
▪ برای تهیه ی سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم:
- در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
- گوجه فرنگی، سرکه، نعنا خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد.
- کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.
- این کوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید.
▪ توجه:
- به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد.
- برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید.
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.