فوندوی پنیر
مواد لازم
برای 4 نفر
پنیر مخصوص فوندو (نوعی پنیر است که در حرارت آب می شود و کشدار است) - 600 گرم
نان چهارگوش بریده شده - 500 گرم

فوندوی پنیر
طرز تهیه
پنیر را در ظرف فوندو آب می نمائیم ، قطعات نان را به چنگال زده ، در پنیر می زنیم . کمی که آغشته شد، بلافاصله مصرف می نمائیم . این فوندو به سس احتیاج ندارد ، با هر نوع سالاد که دوست داریم صرف می شود.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.