کمپوت زرد آلو
مواد لازم
زرد آلو : ۸۰۰ گرم
شکر : ۶ قاشق سوپخوری
آب : ۱.۲۵ فنجان
طرز تهیه
زرد آلوها را نصف کرده هستهاش را گرفته آن را در شربت قند ریخته بجوشانید. همین که زرد آلوها نرم شد، آن را با کفگیر بیرون آورده در ظرف بچینید. سپس شربت را جداگانه بجوشانید تا به اندازه یک لیوان بشود. زرد آلوها را در شیشه ریخته شربت را هم به آن اضافه کنید.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.