مواد لازم

خرما 200 گرم
ماست 300 گرم
خامه 250 گرم
پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري
گردوي خردشده دو قاشق سوپخوري
آب يك پيمانه

طرز تهيه

ابتدا هسته خرما را جدا مي‌كنيم، با ماست و خامه مخلوط كرده و داخل مخلوط‌كن مي‌ريزيم تا يك‌دست شده و خرما خرد شود. گردو را افزوده و هم مي‌زنيم. پودر ژلاتين را با آب مخلوط كرده و روي بخار كتري به صورت بن‌ماري قرار مي‌دهيم تا پودر ژلاتين كاملا حل شود. سپس به مخلوط ماست اضافه كرده و هم مي‌زنيم. در قالب‌هاي تك‌نفره يا كلي ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا خودش را بگيرد و آن را با گردو و فندق تزيين مي‌نماييم.

دسرجات - نوشیدنی ها - شربت