دسر ماست و خرما
مواد لازم
خرما 200 گرم
ماست 300 گرم
خامه 250 گرم
پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري
گردوي خردشده دو قاشق سوپخوري
آب يك پيمانه
طرز تهيه
ابتدا هسته خرما را جدا ميكنيم، با ماست و خامه مخلوط كرده و داخل مخلوطكن ميريزيم تا يكدست شده و خرما خرد شود. گردو را افزوده و هم ميزنيم. پودر ژلاتين را با آب مخلوط كرده و روي بخار كتري به صورت بنماري قرار ميدهيم تا پودر ژلاتين كاملا حل شود. سپس به مخلوط ماست اضافه كرده و هم ميزنيم. در قالبهاي تكنفره يا كلي ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا خودش را بگيرد و آن را با گردو و فندق تزيين مينماييم.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.