سالاد پانزانلا
مواد لازم
نان تست مكعبيشده 300گرم
سركه بالزاميك دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زیتون بی دانه به ميزان لازم
گوجهفرنگي درشت خردشده 700 گرم
خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام يك عدد
سير يك حبه

ســالاد پـــانزانلا
طرز تهيه
يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان ميآيد. ابتدا نانها را داخل فر ميگذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون ميبنديم و به مدت 30 دقيقه در يخچال ميگذاريم تا طعمها با هم آميخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه كرده و به آرامي هم ميزنيم و آن را با زيتون تزئين ميكنيم.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.