مواد لازم

گل كلم و هویج خردشده از هر کدام 500 گرم
سيب‌زميني خردشده 250 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
تخم گشنيز و زیره سبز از هر کدام هشت قاشق چايخوري
زردچوبه و فلفل دو قاشق چايخوري
آب نصف پيمانه
رب گوجه‌فرنگي چهار قاشق غذاخوري
خامه 200 گرم

طرز تهيه

روغن را داغ كنيد. سپس زيره و تمام ادويه‌ها را درون روغن بريزيد تا طلايي شود. پس از اين‌كه زيره قهوه‌اي شد، گل كلم، هويج و سيب‌زميني را درون آن بريزيد تا سرخ شود. آب را اضافه كرده و بگذاريد به مدت 20 دقيقه روي حرارت بماند تا سبزي‌ها پخته و نرم شود. خامه، رب گوجه‌فرنگي و نمك را اضافه كنيد و پنج دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.

چند نوع خوراک