غوره مسما
مواد لازم
پياز سرخشده و غوره از هر کدام يك پيمانه
گوشت 200 گرم
روغن به ميزان لازم

غوره مسما
طرز تهيه
ابتدا غوره را با روغن در تابه تفت داده وقتي نرم شد پياز سرخ و گوشت پختهشده را به آن اضافه كنيد تا اين غذا آماده شود. اين خورش نبايد آبدار باشد.غوره مسما یک غذای گیلانی است.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.