کروکت گوشت مخصوص
مواد لازم
گوشت چرخكرده 350 گرم
پودر نان خشك و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام يك پيمانه
برنج پخته شده نصف پيمانه
پياز يك عدد
تخممرغ سه عدد
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
سس سفيد نصف پيمانه

کروکت گوشت مخصوص
طرز تهيه
پياز را رنده كرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشك مخلوط ميكنيم. نمك، فلفل، تخممرغ و سس سفيد را اضافه كرده و كاملا مخلوط ميكنيم و در جاي خنك ميگذاريم تا يك ساعت استراحت كند. بعد از اين مدت از مايه به اندازه گردو برداشته و لوله ميكنيم و آن را در آرد سفيد ميغلتانيم و در دو عدد تخممرغ كه خوب زده شده فرو ميبريم و بعد در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ پشت و روي آن را سرخ ميكنيم.
طرز تهيه سس سفيد:يك قاشق آرد سفيد را با يك قاشق كره كمي تفت ميدهيم بعد يك ليوان شير را به آن اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم تا مثل فرني غليظ شود.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.