لقمه های پنیری
مواد لازم
سيبزميني پختهشده يك عدد
پنير گودا رندهشده 50 گرم
پنير پيتزا رندهشده 100 گرم
سينه و ران مرغ چرخكرده يك عدد
پفك نمكي پودر شده به ميزان لازم
نمك، فلفل و پودر سير و روغن به ميزان لازم

لقمه های پنیری
طرز تهيه
ابتدا سيبزميني را رنده ميكنيم، سپس مرغ چرخكرده و پنير گودا را به سيبزميني اضافه ميكنيم. نمك، فلفل و پودر سير را هم افزوده و مقداري ورز ميدهيم. آنگاه از مواد به اندازه گردو برداشته و در كف دست پهن ميكنيم و مقداري پنير پيتزا وسط آن ميريزيم سپس مواد را به فرم دلخواه در آورده و در پودر پفك نمكي غلتانده و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.