سالاد اسفناج و گریپ فروت
مواد لازم
برگ اسفناج 10 برگ
كلم بنفش خردشده چهار قاشق سوپخوري
فيله گريپفروت 10 تكه
روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
آب پرتقال يك پيمانه
كاهو و كنجد به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد اسفناج و گریپ فروت
طرز تهيه
كلم را كف ظرف ريخته برگهاي اسفناج را با فيله گريپفروت به صورت لايه لايه ميچينيم. آب پرتقال را روي مواد ريخته، روغن زيتون و سركه بالزاميك را اضافه ميكنيم. كاهو را خرد كرده كمي كنجد روي سالاد ميريزيم و در صورت نياز نمك و فلفل را اضافه ميكنيم.
+ نوشته شده در ساعت توسط آشپزباشی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.