فیله مرغ و میگو بادامی
مواد لازم
فيلهمرغ 100 گرم
ميگو پاك شده هفت عدد
سس سويا دو قاشق غذاخوري
سير 30 گرم
پياز خرد شده 40 گرم
فلفلرنگي حلقه شده 60 گرم
بادامهندي 50 گرم
قارچ حلقه شده 60 گرم
روغنمايع 60 گرم
روغنكنجد دو قاشق غذاخوري
زنجبيل حلقه شده تازه به ميزان لازم

فیله مرغ و میگو بادامی
طرز تهیه
در تابه از قبل گرم شده كمي روغنمايع ريخته، فيلهمرغ قطعه شده را درون آن مياندازيم و با حرارت زياد آن را ميپزيم سپس ميگو را به مدت سه دقيقه با فيلهمرغ ميپزيم آنگاه آن را كنار گذاشته و دوباره در تابه ديگري تمامي سبزيها و بادامهنديها را به مدت پنج دقيقه با حرارت زياد تفت داده، فيلهمرغ و ميگوي از قبل پخته شده را همراه با سس سويا به تابه اضافه كرده و در آخر، روغنكنجد و زنجبيل را به تمامي مواد اضافه كرده و آن را سرو ميكنيم.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.