تارت قارچ و پياز
مواد لازم
نمك 8/1 قاشق چايخوري
آب يا شير 1 پيمانه
قارچ 300 گرم
كره 125 گرم
پياز درشت 1 عدد
خامه 100 گرم
تخم مرغ كامل 1 عدد
آرد 250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه
آرد و كره را به شكل خرده نان درآورده زرده تخم مرغ و آب و نمك را اضافه كرده كه يك خمير بدست مي آيد . خمير را در يك سطح آرد پاشي ورز داده و پهن مي كنيم و داخل ظرف تارت پهن مي كنيم و با چنگال شيارهايي ايجاد كرده تا از پف كردن خمير جلوگيري كنيم . پياز را تفت داده قارچ را اضافه كرده و روي خمير مي پاشيم . تخم مرغ و خامه را با چنگال مي زنيم و روي سطح مي ريزيم و داخل فر به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد مي گذاريم تا خمير پخته روي سطح طلايي شود . اين مقدار مواد براي 5 نفر در نظر گرفته شده است .
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.