سالاد سيب زمينی و كرفس
موادلازم
سيب زميني نيم كيلو
فلفل دلمه ريز شده 1عدد
كرفس ريز شده 2 ساقه
ماست كم چرب 1 و 2/1 ليوان
جعفري ريز شده 2 قاشق مرباخوري
تره فرنگي ريز شده 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
سيب زميني ها را شسته سپس با چنگال روي آن سوراخ ايجاد كرده به مدت 1 ساعت با حرارت 400 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا بپزد.در حين پخت سيب زميني ها بقيه مواد را آماده كنيد. ابتدا ماست و جعفري ريز شده با فلفل دلمه ريز شده و تره فرنگي ريز شده و آبليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد سپس مواد را به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد.
بعد از اينكه سيب زميني ها پخته شده آن را از فر خارج كرده پوست كنده و به صورت مكعبهاي كوچك خرد كنيد.سيب زميني ها را در ظرفي ريخته سپس نمك و فلفل و كرفس را به آن اضافه كنيد.در آخر مخلوط ماست را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد.سالاد را مي توانيد به صورت گرم يا سرد ميل كنيد.
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.