خورشت سیب وآلبالو
مواد لازم
(برای ۴ نفر)
▪ گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
▪ آلبالوی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم
▪ سیب درختی ترش(متوسط): ۱عدد
▪ پیاز داغ: ۱ قاشق
▪ آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری
▪ شكر: ۱ قاشق غذا خوری
▪ زعفران: ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن به مقدار كافی
▪ زرد چوبه ،نمك، فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه
گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه كردن آب، می گذاریم پخته
شود.سپس سیب ها را پوست كنده و به صورت درشت خرد می كنیم و با كمی روغن سرخ می كنیم.
آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می كنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمك و فلفل به گوشت پخته
اضافه می كنیم. سپس آب خورش را اندازه می كنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
كمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شكر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم
خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو كنیم .
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.