متبل با بادنجان
مواد لازم
بادنجان=۱ کیلو
کشک=۱لیوان
ارده=۶ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر=۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون=۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را خوب میشوئیم سپس به مدت ۱ ساعت و نیم در فر میگذاریم تا خوب پخته شود.بعد آنها را از فر خارج میکنیم و پوست میکنیم و در ظرفی با گوشت کوب له میکنیم.کشک و ارده و آبلیمو و پودر سیر و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم و خوب با گوشتکوب میکوبیم تا با هم مخلوط شوند.سپس آن را در ظرف میریزیم و روی آن را با روغن زیتون صاف میکنیم و با زیتون تزئین میکنیم.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.