خورشت گل کلم
مواد لازم
▪ روغن مایع ۱۵۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪ فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
▪ چاشنی خورشت یک بسته
▪ آب ۵۰۰ میلی لیتر
▪ گل کلم ۶۰۰ گرم
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ زعفران ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه با پیاز به مدت ۸ دقیقه تفت دهید.
۳ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۳ دقیقه تفت دهید.
۴ ) چاشنی خورشت را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۶ ) گل کلم ها را به خوبی شسته، به قطعات متوسط برش دهید و جداگانه در روغن به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید.
۷ )گل کلم را به بقیه مواد اضافه کرده و ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹) زعفران و آب لیموترش را اضافه کنید.
۱۰) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.