خورشت لوبیا و هویج
▪ روغن مایع ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد(۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
▪ چاشنی خورشت یک بسته
▪ آب یک لیتر
▪ لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
▪ هویج ۲۰۰ گرم
▪ نمک یک قاشق چایخوری
▪ زعفران ۲/۱قاشق چایخوری
▪ آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
▪ خلال سیب زمینی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید.
۴ ) چاشنی خورشت را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۷ ) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹ ) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید.
۱۰ ) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید.
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.