خورشت جوجه و غوره و بادمجان
● مواد لازم برای چهار نفر:
▪ شش عدد بادمجان،
▪ یک عدد مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی،
▪ دو خوشه غوره،
▪ پنج عدد گوجه فرنگی،
▪ یک پیاز متوسط،
▪ مقداری نمک و ادویه.
● شیوه پخت:
پوست بادمجان ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید.گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان ها خوب پخته باشند. این خورشت را می توانید با چلو یا نان همراه کنید.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.