سس سیب
مواد لازم
سیب : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
شکر : قدری
جوهر لیمو : قدری
طرز تهیه
سیبهای مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر، بپزید تا نرم شود. همین که سیبها باندازه کافی نرم شدند، کره و شکر در صورتیکه سیبها زیاد ترش باشند به آن افزوده، مورد مصرفش قرار دهید. چنانچه سیبها زیاد شیرین باشند چند قطره عصاره لیمو در آن بریزید.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.