سس ایتالیائی
مواد لازم
پیاز : ۲ فنجان
آب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
سیر : ۳ عدد
آب گوشت : ۲ فنجان
برگ دهمست : ۱ عدد
برگ بو : ۰.۵ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : ۳ فنجان
فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
نمک : ۰.۵ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوهای رنگ شود، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید. در صورت لزوم مجدداً آب به آن اضافه کنید. سپس برگ بو را در آن ریخته تا ۱۵ دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.