مواد لازم


▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه
▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه
▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه
▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه


جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
نکته
در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید.

سالادها