مرغ ترش و شیرین
 در بعضی از قسمت های آسیا و اقیانوسیه، ذائقه ای وجود دارد به نام ترش و شیرین که خوب است ما نیز این نوع از غذاها را در برنامه ی غذایی خود بگنجانیم. به طور مثال خورش فسنجان یا مرغ ترش و شیرین از جمله این غذاها است که در کشور ما طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم
مرغ خرد شده با پوست یک عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری سر پُر
زنجبیل یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
سرکه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ 1 استکان
پیاز 1 عدد
روغن به مقدار لازم
▪ طرزتهیه:
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید. - سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید. - عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید. - مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید. - مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید. - بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.
 
 
 
    
 
مواد لازم
مرغ خرد شده با پوست یک عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری سر پُر
زنجبیل یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
سرکه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ 1 استکان
پیاز 1 عدد
روغن به مقدار لازم
▪ طرزتهیه:
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید. - سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید. - عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید. - مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید. - مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید. - بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.
       + نوشته شده در  ساعت  توسط گروه آشپزی
        | 
       
   
 وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.
	  وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.