تدوک مرغ و تخممرغ
مواد لازم:
تخممرغ 4 عدد
مرغ چرخ شده 350 گرم
جعفری ریز شده یک پیمانه کوچک
سیبزمینی آب پز 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
آرد سوخاری یک پیمانه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست آنها را بکنید.
سیبزمینیهای آب پز را کوبیده و له کنید. سپس با مرغ، جعفری و پیاز خوب مخلوط نمایید تا خمیر یک دستی به دست آید.نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد بیافزایید.
دور هر تخممرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و بهصورت یک گلوله در آورید. سپس توپها را در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
تخممرغ 4 عدد
مرغ چرخ شده 350 گرم
جعفری ریز شده یک پیمانه کوچک
سیبزمینی آب پز 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
آرد سوخاری یک پیمانه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست آنها را بکنید.
سیبزمینیهای آب پز را کوبیده و له کنید. سپس با مرغ، جعفری و پیاز خوب مخلوط نمایید تا خمیر یک دستی به دست آید.نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد بیافزایید.
دور هر تخممرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و بهصورت یک گلوله در آورید. سپس توپها را در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.