ساندویچ ماهی آزاد و مغز گردو
ماهی آزاد : ۲۰۰ گرم
گردو : ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده : ۳ قاشق سوپخوری
سس مایونز : ۰.۵ فنجان
ماهی آزاد را پخته و و با مواد مذکور مخلوط کرده لای نان بگذارید و میل کنید.
گردو : ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده : ۳ قاشق سوپخوری
سس مایونز : ۰.۵ فنجان
ماهی آزاد را پخته و و با مواد مذکور مخلوط کرده لای نان بگذارید و میل کنید.
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.