شیرینی توت
مواد لازم
بادام پوست گرفته چرخ كرده نیم كیلوگرم
پودر قند نیم كیلوگرم
گلاب یك استكان

شیرینی توت
طرز تهیه
بادام و پودر قند رامخلوط می كنیم. گلاب را كم كم داخل بادام و پودر قند می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود، كافی است كه خمیر چسبندگی پیدا كند و موقع فرم دادن متلاشی نشود .
بعد از مایه گلوله های كوچكی باندازه یك فندق برمیداریم و با دست بشكل توت درست می كنیم و در شكر میغلطانیم و یك خلال پسته به انتهای آن فرو می كنیم و درون ظرف دردار محفوظ نگاه میداریم ( این شیرینی رانباید مدت زیادی نگه داشت چون خشك می شود ) بادام توت اگر در یاس خوابانده شود بهتر است .
+ نوشته شده در ساعت توسط گروه آشپزی
|
وبگاه گروه آشپزی حاصل جمع آوری دستورات پخت انواع غذا-دسر و شیرینی ایرانی و ملل می باشد که توسط کاربران و نویسندگان این وبگاه برای علاقه مندان به آشپزی گردآوری شده است.