آموزش میوه آرایی

کیک دورنگ

مواد لازم

وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
كره يا روغن 1 پيمانه
شكر 1/2-1  پيمانه
تخم مرغ 5 عدد
آرد سفيد 1/2-3 پيمانه
بيكينگ پودر 1/2-1 قاشق چايخروي
جوش شيرين 1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش 1/2  قاشق چايخوري
شير 1 پيمانه
پودر كاكائو 2 قاشق چايخوري
شير 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه

فر را روي حرارت 375 درجه فارنهايت روشن نمائيد . كاغذ روغني كف قالب كيك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روي كاغذ روغني را چرب نموده كنار بگذاريد . كره و شكر را در ظرفي ريخته و با همزن برقي خوب هم بزنيد , زرده و سفيدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده هاي تخم مرغ و وانيل شكري را به كره و شكر اضافه نمائيد و به هم زدن ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيفي شود . آرد را چند بار الك نموده و به مايه كيك افزوده و مخلوط كنيد . بيكينگ پودر , جوش شيرين و رندة پوست ليمو ترش (يا يك قطه اسانس ) را در يك پيمانه شير حل نموده و در مايه كيك بريزيد و با قاشق چوبي يا ليسك به هم بزنيد تا يك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوري شير حل نموده به 3/1 مايه كيك اضافه نمائيد . سپس سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا جايي كه جاي پره هاي همزن محو نشود و وقتي ظرف را بر مي گردانيد از ظرف نريزد .   

سفيدة تخم مرغ را به ماية كيك  كاكائويي اضافه كنيد و مابقي را به بقيه مايه كيك ساده اضافه نموده , نصف مايه ساده كيك را در قالب ريخته و روي آن را مايه كيك كاكائويي بريزيد و مجدداً بقيه مايه كيك ساده را بريزيد . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهيد. سه ربعد ساعت در حرارت 375 درجه فارنهايت و 25 دقيقه در درجه 350 فارنهايت بگذاريد تا پخته شود .

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •