آموزش میوه آرایی

یکشنبه بیست و هفتم مرداد 1387

کرم دو رنگ

 مواد لازم

شیر  5/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 7 عدد
خامه 300 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه


ژلاتین را در اب سرد حل کنید و بر روی بخار اب قرار دههید تا مایع شفافی بدست اید .
زرده و شکر و وانیل را مخلوط می کنید و با هم زن انقدر میزنید تا کرم رنگ شود . شیر را داغ میکنیم ( دقت کنید شیر نباید بجوشد) زرده ها و شکر مخلوط شده را با شیر گرم مخلوط می کنید ژلاتین امادده را هم اضافه میکنید و مواد را خوب به هم میزنید خامه را داخل ظرفی میریزید و کمی از مواد را داخ خامه میریزید و هم میزنید تا خامه یکدست شود و داخل کرم گلوله نماند سپس خامه را به مواد قبلی اضافه میکنید نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزید (ظرفی که کرم با ان سرو میشود) و داخل فریزر قرار میدهید به مدت 15 دقیقه تا کرم خودش را بگیرد و حالت ژله مانند پیدا کند در این فاصله پودر کاکائو را با کمی شیر مخلوط مکنید و به باقی مانده مواد اضافه می کنید مواد اول که خودش را گرفت مواد بعدی را با ان اضافه کنید در فاصله ای که مواد اول داخل فریزر است مواد کاکائویی را گاهی هم میزنید تا مواد خودش را نگیرد بعد از اضافه کردن مواد دوم کرم را داخل یخچال به مدت 3 الی 4 ساعت قرار دهید کرم اماده است این کرم فوق العاده خوشمزه میباشد .

انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •