آموزش میوه آرایی

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391

بیسکویت بلژیکی

مواد لازم

آرد سفید نرم - 250 گرم (2 پیمانه)

کره - 180 گرم (یا روغن جامد 125 گرم)

پودر قند - 125 گرم

دارچین کوبیده نرم - 2 قاشق مربا خوری

شیر - نصف استکان

نمک - یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین

سفیده تخم مرغ - 2 عدد

بادام ورقه شده یا خلال بادام - 50 گرم

شکر - 50 گرم (2 قاشق سوپخوری)

طرز تهیه

کره را با چنگال می زنیم تا نرم و لطیف شود . بعد پودر قند و دارچین و شیر و کمی نمک را با آن مخلوط می کنیم ، به حدی که کره کاملا صاف و یکنواخت شود . آرد را میریزیم و به هم می زنیم تا خمیر نرم شود . بعد آن را یکی دو ساعت کنار می گذاریم . سینی شیرینی پزی را که باید تقریبا به طول 42 و عرض 35 سانتیمتر باشد آماده می کنیم . خمیر را داخل سینی با دست به طور یکنواخت و نازک باز کرده ، اطراف آن را کاملا صاف می نمائیم.

سفیده تخم مرغ را خوب بهم می زنیم تا کاملا کف کند . شکر را کم کم با سفیده مخلوط نموده ، خوب بهم می زنیم و آن را روی خمیر می مالیم و به شکل چهارگوش یا مستطیل منظم و یک اندازه می بریم .

فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر می گذاریم تا روی شیرینی طلائی شود . بعد سینی را بیرون می آوریم و دوباره خطوط بریده شده را یک بار دیگر می بریم و شیرینی ها را از سینی خارج کرده ، در ظرف می چینیم . باید توجه داشت خلال بادام را در وسط هر قطعه از شیرینی ها بریزیم تا هنگام بریدن به لبه کارد گیر نکند و نان ها بریده شود. این نوع بیسکویت بلژیکی بسیار لطیف ، سبک وترد است.

شیرینی های خشک

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •