X
تبلیغات
آشپزی - ترشی انار

آموزش میوه آرایی

ترشی انار

مواد لازم

دانه انار 1 کیلوگرم

لبو پخته رنده شده 500 گرم

آب انار 1 لیتر

سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان

پودر گلپر 1 ق.غ

پودر گشنیز 2 ق.غ

سیاه دانه 2 ق.غ

پودر فلفل قرمز 1 ق.چ

نمک به میزان لازم

 
طرز تهیه

انار را دانه کرده با اندازه 2/1 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.
لبو را شسته و با پوست می پزیم. بعد از پخت پوست آن را می گیریم و وقتی سرد شد آن را رنده می کنیم.
داخل ظرف سرکه و آب انار می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد. سپس لبو و دانه های انار را اضافه می کنیم تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا سرد شود.
بعد از سرد شدن ادویه های را اضافه می کنیم و در ظرف دربسته در یخچال می گذاریم . این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

ترشی ها و شورها

نوشته شده توسط آشپزباشی در |  لینک ثابت   •