آموزش میوه آرایی

چهارشنبه پنجم اسفند 1388

نان اگردک

مواد لازم

تخم‌مرغ دو عدد
شير يك پيمانه
شكر نصف پيمانه
آرد (به حدي كه خمير به دست آيد) به ميزان لازم
روغن مايع يا روغن حيواني دو تا سه قاشق غذاخوري
خميرترش يك قاشق غذاخوري
دارچين يك قاشق مرباخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
زردچوبه يا زعفران نصف قاشق چايخوري

نان اگردک

نان اگردک

طرز تهيه

يكي از تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و با كمي شير مخلوط مي‌كنيم، دو تا سه قاشق روغن را نيز اضافه مي‌كنيم. شكر را در باقي‌مانده شير ولرم افزوده سپس تخم‌مرغ ديگر را به آن مي‌افزاييم. نمك، دارچين و كمي زردچوبه را در يك ليوان آرد ريخته، الك كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. يك چانه خمير نانوايي يا يك قاشق خمير ترش را در اين مرحله به مايه مخلوط كرده، هم مي‌زنيم، مابقي آرد را كم‌‌كم اضافه كرده، مخلوط مي‌كنيم تا آنجايي كه خمير به دست نچسبد و لطيف هم باشد. دو ساعت استراحت داده تا خمير ور بيايد سپس روي تخته آرد پاشيده و به ضخامت دو لواش از خمير باز كرده و در روغن داغ سرخ مي‌كنيم. در صورت تمايل يك قاشق شكر روي خمير مي‌پاشيم مي‌توان اين نان را به مقدار بيشتري تهيه و در فريزر نگهداري كرده و براي ميان‌ وعده بچه‌ها در مدرسه استفاده نمود.

شیرینی های ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •