آموزش میوه آرایی

سه شنبه بیست و هفتم بهمن 1388

موسکا

مواد لازم

بادنجان ورقه‌اي شش عدد
گوشت چرخ‌كرده 50 گرم
سيب‌زميني آب‌پز سه عدد
فلفل دلمه‌اي خردشده سه عدد
پنيرپيتزا يك بسته
رب گوجه‌فرنگي چهار قاشق غذاخوري
روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
ژامبون خردشده 150 گرم
قارچ 150 گرم
پياز خردشده يك عدد
سير رنده شده يك عدد
سس سفيد دو پيمانه

موسکا

موسکا

طرز تهيه

پياز خرد شده را به همراه سير رنده‌شده با مقداري روغن مايع تفت مي‌دهيم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه‌اي را اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كرده و  تفت مي‌دهيم و شعله را خاموش مي‌كنيم. در اين لحظه سيب‌زميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد مي‌ريزيم و  باقي‌مانده آن را با سس سفيد مخلوط مي‌كنيم. بعد ظرف را چرب كرده،  سس سفيد را ته ظرف ريخته و صاف مي‌كنيم، روي آن بادنجان ورقه‌شده را مي‌چينيم سپس روي آن مواد را ريخته و صاف مي‌كنيم آن‌گاه سس سفيد و پنير پيتزاي رنده‌شده را روي آن مي‌ريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرارداده تا سطح غذا طلايي شود.

غذاهای فرنگی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •