آموزش میوه آرایی

چهارشنبه بیست و سوم دی 1388

چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

مواد لازم

مرغ پخته و خرد شده نيم كيلوگرم
تخم‌مرغ چهار عدد
آبليمو نصف استكان
زعفران آب‌كرده در صورت تمايل كمي
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی)

 

طرز تهيه

زعفران، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را مقداري هم زده، سپس مرغ و آبليمو را به اين مواد اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم بعد مانند كوكوي معمولي در روغن سرخ مي‌كنيم.

غذای ایرانی سنتی 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •