X
تبلیغات
آشپزی - رشته‌ به رشته

آموزش میوه آرایی

رشته‌ به رشته

مواد لازم

خاك قند نصف پيمانه
گردوي خرد شده نصف پيمانه
هل دو قاشق سوپخوري
رشته به رشته به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم

مواد لازم براي شربت

شکر دو پیمانه

آب يك پيمانه

زعفران يك قاشق چايخوري

رشته‌ به رشته

طرز تهيه

رشته‌ها را به اندازه 20×20 برش زده و داخل آن، يك قاشق سوپخوري از مواد مخلوط شده خاك‌قند، هل و گردو مي‌ريزيم و مانند دلمه‌ برگ‌مو مي‌پيچيم و در روغن سرخ مي‌كنيم و پنج دقيقه بعد، رشته‌ها را كه به رنگ طلايي درآمده است، داخل شربت قرار مي‌دهيم و از وسط به دو قسمت مساوي تقسيم كرده و براي تزئين از پسته آسياب‌شده استفاده مي‌كنيم.

براي درست كردن شربت، شكر، آب و زعفران را روي حرارت ملايم قرار داده تا قوام بيايند.

نكته: رشته ‌به ‌رشته در قنادي‌ها موجود است.

شیرینی های ایرانی

 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •