X
تبلیغات
آشپزی - کشمش پلو اردبیلی

آموزش میوه آرایی

کشمش پلو اردبیلی

 

مواد لازم

برنج پنج پيمانه
شير چهار پيمانه
آب سه پيمانه
كشمش 200 گرم
نمك و روغن به ميزان لازم

کشمش پلو

کشمش پلو

طرز تهیه

ابتدا برنج را مي‌شوييم، بعد شير و آب را در قابلمه روي برنج ريخته، نمك و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه مي‌كنيم و قابلمه را روي شعله گاز مي‌گذاريم تا آب و شير بخار شوند. قبل از اين كه برنج را دم كنيم، كشمش‌ها را روي سطح آن مي‌ريزيم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشيد كه حتما حرارت زير قابلمه كم باشد، چون شير خيلي زود مي‌سوزد و برنج را مي‌سوزاند.

انواع پلو و چلو

 غذای ایرانی سنتی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •