X
تبلیغات
آشپزی - ئاش ماس

آموزش میوه آرایی

ئاش ماس

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

مواد لازم

 برای 5 نفر

برنج 300 گرم
ماست 500 گرم
روغن 50 گرم
نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته  2 کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .

با تشکر از سرکار خانم صنم برای ارسال این دستور به گروه آشپزی

غذای ایرانی سنتی

آش ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •