آموزش میوه آرایی

پنجشنبه دوازدهم آذر 1388

ته چین دو رنگ

مواد لازم

سينه‌ مرغ 300 گرم
برنج 400 گرم
زعفران‌ آب‌كرده سه قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ شش عدد
بادنجان 300 گرم
روغن‌مايع 150 گرم
ماست 250 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل نصف قاشق چايخوري
زرشك و مغز گردو به ميزان لازم

ته چین دو رنگ

ته چین دو رنگ

طرز تهیه

سینه ‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پياز، نمك و فلفل مي‌‌گذاريم تا آب‌پز  مي‌كنيم، بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خيس كرده و آبكش مي‌‌كنيم. در ظرفي جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم مي‌‌زنيم و داخل برنج پخته شده مي‌‌ريزيم سپس همه مواد را با هم مخلوط مي‌‌كنيم. در يك ظرف پيركس يا نسوز ابتدا يك لايه از برنج آماده شده از ته‌چين را ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم، آن‌گاه يك لايه از مرغ پخته شده را روي آن مي‌‌ريزيم. همچنين مقداري زرشك و مغز گردو و دوباره يك لايه برنج روي آن را ريخته و يك لايه بادنجان سرخ شده را روي برنج مي‌‌ريزيم و آن را صاف مي‌كنيم، در پايان مقداري روغن مايع روي آن ريخته و داخل فر در دماي 300 درجه به مدت نيم‌ساعت مي‌‌گذاريم تا سرخ شود. اگر فر نداريد روي آن فويل بكشيد و روي حرارت ملايم بگذاريد، بعد از سرخ شدن آن را روي سيني برگردانيد و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف ديگر آن را سرخ كنيد، حالا مي‌‌توانيد بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهيد.

 انواع پلو و چلو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •