آموزش میوه آرایی

دوشنبه سی ام شهریور 1388

کوفته هلو

مواد لازم

▪ یک کیلو گوشت چرخ‌کرده
▪ ۳۰۰ گرم آرد نخودچی
▪ دو عدد پیاز متوسط
▪ کشمش
▪ چهار عدد هویج
▪ یک قاشق غذاخوری نعناخشک
▪ روغن
▪ شوید، ریحان تازه
▪ یک قاشق غذاخوری زردچوبه
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

طرز تهیه

در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ‌کرده را همراه آرد نخودچی و پیاز مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید سپس به آن هویج رنده‌شده، نعنا خشک، ریحان تازه و آب لیموترش اضافه کرده و پس از یکدست شدن، گلوله‌هایی در اندازه هلو درست کرده و آن را در روغن تفت دهید. در ظرفی دیگر پیاز و کشمش را تفت داده و دو فنجان آب به آن اضافه کرده و کوفته‌ها را برای نیم ساعت درون آن بپزید.

شامی ها و کوفته ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •