X
تبلیغات
آشپزی - حلوای شیرازی

آموزش میوه آرایی

حلوای شیرازی

مواد لازم

- آرد برنج اعلا 1پیمانه

- شکر 2 پیمانه

- آب 2 پیمانه

- گلاب 1 پیمانه

- زعفران 2/1 پیمان(حل شده)

- روغن 2/1 پیمان

- خلال پسته و خلال بادام به اندازه کافی

حلوای شیرازی

حلوای شیرازی

 طرز تهیه

آرد برنج را کمی بو داده رنگ آرد نباید برگردد می گذاریم سرد شود. 2پیمانه آب و 2 پیمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز گذاشته تا جوش بیاید. آرد برنج را داخل یک پیمانه گلاب ریخته و حل می کنیم. آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم می کنیم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ریخته و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد جذب آب و شکر شود روغن داخل حلوا ریخته و هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود و در ظرف مناسب ریخته با قاشق مدل می دهیم و خلال پسته و بادام را روی آن تزئین می کنیم.

دسرهای ایرانی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •