آموزش میوه آرایی

یکشنبه چهارم مرداد 1388

کوکو مرغ

مواد لازم

برای ۷ نفر:
▪ مرغ: یک عدد(حدود ۵/۱ کیلو)
▪ تخم مرغ: ۱۰ عدد
▪ پیاز سرخ کرده: : نصف فنجان
▪ روغن: ۲۰۰ گرم
▪ جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو: نصف استکان
▪ زعفران ساییده: یک قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه


مرغ را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می پزیم وقتی مرغ پخت و آب آن به نصف استکان رسید استخوان های ریز و درشت مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را چرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد شود سپس زعفران را در آب جوش وجوش شیرین را در آب سرد حل می کنیم.در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کف کند و نمک، فلفل، جوش شیرین، زعفران حل شده ، پیاز سرخ شده و مرغ چرخ کرده را داخل تخم مرغ ها ریخته و تمام مواد را مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود، مایه را به اندازه دلخواه در تابه ریخته و سرخ می کنیم به طوری که هر دو طرف آن، طلایی رنگ شود.کوکو را می توان با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کرد.

انواع دلمه و کوکو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •