آموزش میوه آرایی

شنبه بیست و هفتم تیر 1388

بنیه میگو ( پفی ) با سس تارتار

مواد لازم


میگوی پاک کرده 1 ک

لیمو ترش 1 تا 2 عدد

شیر 2/1 پ

ماءالشعیر 3/1 پ + 1 ق س

محلول زعفران 1 ق س

سس تند ( تا با سکو) 1 ق چ پودر

خمیر ترش فوری 1 ق س

فلفل قرمز یا پاپرکیا 4/1 ق چ

آرد سفید 1 پ

سفیده تخم مرغ 4 عدد

نمک فلفل به مقدار لازم

جعفری خرد شده 1 ق س

فیله گوجه فرنگی ریز شده 1 ق س

آرد اضافی به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

سس تارتار 1و 2/1 پ

 
طرز تهیه


ابتدا در پشت میگو شکاف کم عمقی ایجاد کرده روده آنرا خارج نمائید سپس آنرا شسته و در صافی قرار دهید میگوهای شسته شده را با آب لیمو ترش و نمک آغشته نمایید و با دست زیرورو کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود کلیه مواد را غیر از سفیده تخم مرغ با مفتول سیمی بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را بتدریج اضافه نمایید تا یکدست شود در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک بزنید تا سفید و سفت شود سپس با مایه فوق مخلوط نمایید غلظت مایه مانند ماست باشد سپس در ظرف محتوی مایه گذاشته و برای یکساعت در هوای معمولی ( 30 درجه ) استراحت دهید سپس جعفری و فیله گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه مخلوط نمایید ابتدا میگوهارادر آرد سفید غلتانده دم آنرا در دست گرفته در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور داغ شده سرخ نمایید و با سبزیجات مورد نظر تزئین و با سس تار تار سرو نمایید .

غذاهای فرنگی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •