X
تبلیغات
آشپزی - سوپ برنج

آموزش میوه آرایی

سوپ برنج

مواد لازم


▪ برنج: نصف لیوان
▪ روغن آب کرده: یک استکان
▪ نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار کافی
▪ گوشت چرخ کرده: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ پیاز درشت: یک عدد
▪ جعفری، گشنیز و کرفس خرد شده: از هر کدام نصف لیوان
▪ هویج خرد شده: نصف لیوان


طرز تهیه


پیاز را به صورت خلال در روغن سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و حدود ۵ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید سپس همه مواد به غیر از تخم مرغ را به مخلوط افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید.
وقتی سوپ پخت، تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای شکسته و خوب هم بزنید و آن را کم کم به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را هم بزنید تا تخم مرغ ها به هم نچسبد وقتی تخم مرغ پخت سوپ آماده است.با هر چاشنی که دوست دارید می توانید سوپ را میل کنید.

 سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •