آموزش میوه آرایی

ژیگو قارچ

مواد لازم


▪ ران درسته گوسفند: یک عدد
▪ قارچ سرخ کرده: یک فنجان
▪ کره: ۱۵۰ گرم
▪ سیر: ۱۰ تا ۱۲ حبه
▪ رب گوجه فرنگی:۲ قاشق
▪ لوبیا و هویچ پخته: یک فنجان
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ سیب زمینی: یک عدد متوسط


طرز تهیه


گوشت را شسته و به وسیله کارد نوک تیزی حبه های سیر را در گوشت قرار دهید و کره را با دست به دو طرف گوشت بمالید و سپس آن را در ظرفی که کمی آب در آن ریخته اید، بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی آب گوشت تمام شد دوباره داخل ظرف آب بریزید تا گوشت هم پخته و هم سرخ شود، چند بار این کار را تکرار کنید تا گوشت به طور کامل پخته و سرخ شود، باقی مانده آب گوشت را صاف کنید و آن را به سس رب گوجه فرهنگی که در کره سرخ شده و قارچ هم به آن اضافه شده، بیفزایید و صبر کنید چند جوش بزند.سپس گوشت را در دیس قرار دهید و سس را روی آن بریزید و با لوبیا و هویچ پخته و سیب زمینی سرخ کرده اطراف آن را تزئین کنید.

 انواع غذاهای گوشتی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •