آموزش میوه آرایی

کرم نارگیلی

مواد لازم
– شیر 1 لیتر

– شکر 8 قاشق سوپخوری

– پودر نشاسته 4 قاشق سوپخوری

– پودر نارگیل 4 قاشق سوپخوری

– زرده تخم مرغ 1 عدد

– وانیل کمی

 
طرز تهیه
یک لیوان از شیر را کنار بگذارید و مابقی شیر و شکر را با هم می جوشانیم تا شکر ذوب شود . در یک ظرف جداگانه پودر نارگیل ،پودر نشاسته ، زرده تخم مرغ و 1 لیوان شیر سرد را با هم مخلوط کرده و مقداری از شیر جوشیده شده با شکر را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم . سپس مابقی مواد را به شیر در حال جوش اضافه کرده و بهم می زنیم تا غلیظ شود . ظرف را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه می کنیم . درون ظرف مناسب ریخته و روی آنرا با پودر نارگیل تزیین می کنیم .

انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •