آموزش میوه آرایی

چهارشنبه بیست و هفتم بهمن 1389

موس شکلات و قهوه

مواد لازم 


 – پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

– پودر قهوه 1 قاشق سوپخوری

– کره 70 گرم

– شکر 100 گرم

– آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 – شکلات تخته ای 50 گرم

 – سفیده تخم مرغ 2 عدد

– خامه فرم گرفته 1 پیمانه

 
طرز تهیه
پودر کاکائو ، پودر قهوه ، کره، شکلات و آب جوش را روی حرارت ملایم قرار داده تا ذوب شوند . سپس نیمی از شکر را افزوده و هم بزنید تا شکر حل شود و بعد مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود .سفیده ها را خوب هم بزنید تا کاملا فرم بگیرند سپس باقی مانده شکر را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید . در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده فرم گرفته را به مخلوط اول اضافه کرده و مخلوط کنید . موس آماده را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده شود .

 دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •