X
تبلیغات
آشپزی - آلورا چینی

آموزش میوه آرایی

آلورا چینی

مواد لازم 
– کمپوت آلورا 1 قوطی

– آناناس 4 حلقه

– پودر شیر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

– پنیر 150 گرم

– خامه 200 گرم

– پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

– شکلات تخته ای مقداری برای تزیین

 
طرز تهیه
پودر شیر و شکر و پنیر را با هم می زنیم . سپس خامه را اضافه کرده کنار می گذاریم نصف از آب آلورا را با ژلاتین حل کرده با مقداری از خود آلورا در انتهای ظرف مورد نظر ریخته در یخچال قرار داده تا کاملا خودش را بگیرد سپس مواد مخلوط شده و آماده را روی آن ریخته و بعد از آن آناناس را روی مواد چیده و آلورا می ریزیم و با شکلات و خامه تزیین می کنیم .


انواع کرم - ژله - مربا - کمپوت - مارمالاد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •